Vilka vi är..

Vi har funnits på marknaden som leverantör av egenutvecklade systemlösningar till företrädesvis skidbranschen i över 15 års tid och har vårt kontor i Orsa. Skibar Systems AB är ett dotterbolag till IT maskinen Sverige AB.

Vad vi gör..

Vi erbjuder marknaden systemlösningar för alla förekommande rutiner inom butiksmiljö och uthyrning, webbokning, skidskole- och aktivitetshantering samt CRM – stöd för kundbearbetning. Genom ett målinriktat programsamarbete med många av de ledande aktörerna i branschen är vi i framkant med integrerade kopplingar som exempelvis med skipass- och bokningssystem. Då vi själva utvecklar våra programprodukter så har vi den unika fördelen att kunna kundanpassa våra lösningar till de specifika behov och arbetssätt som råder för våra kunder på den nordiska marknaden.

Vår filosofi

Vår filosofi bygger på en helhetssyn som innebär att vi skall upplevas som en nära och pålitlig samarbetspartner av våra kunder där vi gemensamt tar fram effektiva och kostnadsbesparande systemlösningar som syftar till att öka våra kunders affärsframgångar på marknaden.

För att säkerställa att vi alltid svarar upp mot marknadens behov har vi därför inrättat ett unikt samverkansforum, ”Skibar Brukarråd”, där vi samlar våra kunder några gånger/år. Där kan vi få direkt input om vilka nya systemlösningar de önskar få tillgång till och som sedan är vägledande för oss i vår utveckling av nya systemfunktioner.

Här hittar ni oss