Allt du behöver för din verksamhet

BOOK COMPLETE

Skidanläggning

Vi är specialiserade på system för kassahantering, uthyrning, skidskolehantering och onlinebokning. Som virtuell assistent kan jag ge dig information om våra system.

Skidanläggning

Boende

Vi erbjuder ett kraftfullt bokningssystem som täcker alla typer av boende. Vårt system är integrerat med bokning av andra tjänster och erbjuder även sökningar för gäster som letar efter boende endast via Booking.com och Airbnb. Dessutom är det integrerat med Lodgify, vilket ger en smidig och sömlös bokningsupplevelse för både gäster och ägare av boendet. Oavsett vilken plattform dina gäster använder kan de enkelt hitta och boka ditt boende. Upptäck fördelarna med vårt kraftfulla system och låt oss hjälpa dig att maximera din synlighet och bokningsmöjligheter.

Läs mer

Skidanläggning

Skipass

Låt dina gäster köpa och ladda sina skipass direkt på webben med BookComplete. För att sedan kunna gå direkt till grinden med sitt eget keycard alternativt hämta ut det i automaten. Mer skidåkning och mindre köande ger gästen en positiv helhetsupplevelse. Samtidigt har ni full tillgång till alla statistikfunktioner. Vår Skipass-försäljning sker i samarbete med SKIDATA.

Läs mer

Skidanläggning

Skiduthyrning

Marknadens ledande skiduthyrningssystem som är integrerat både i onlinebokningen och i kassasystemet. Systemet som vi utvecklat helt i egen regi har varit i drift sedan 2006 och har alla funktioner som en skiduthyrning behöver och är mycket lätt att använda. Helt integrerat i vårt kassasystem och nu också tillgängligt som en del i helhetslösningen Book Complete.

Läs mer

Njut av livet

Skidanläggning

Butiksdata

Vi erbjuder ett komplett kassasystem för butik med fullständig lagerhantering och stöd för flera butiker. Givetvis godkänt av Skatteverket enligt Kassalagen. Genom våra tilläggsmoduler för uthyrning, aktivitet och order hanterar vi alla transaktioner i samma kvitto och betalning och då kan man också betjäna gästens alla ärenden i samma kö. Systemet har också stöd för användning i restaurang med försäljning över disk samt i livsmedelsbutik med t ex försäljning och lagerhantering av varor i lösvikt. Butiksdatasystemet är utvecklat i egen regi men vi samarbetar med Nets, Verifone och Swish för betallösningarna.

Läs mer

Skidanläggning

Skidskola/aktivitet

Ett mycket smidigt bokningssystem för skidskola och andra ledarledda aktiviteter i realtid. Integrerat både i kassasystemet och i nya bokningssystemet BookComplete där gästen bokar direkt mot samma utbud som kassör och personal använder för bokning av gäster. Tillgång till webbaserad schemafunktion för ledare och ansvarig. Skidskole och aktivitetsbokningen ör utvecklat helt i egen regi.

Läs mer

Skidanläggning

Orderhantering

En helt ny funktion för att kunna ge bättre service i skidverkstad eller cykelverkstad. Vid betalning söker programmet igenom varukorgen efter ordergrundande produkter och skapar automatiskt en order. Möjlighet att skapa obetalda ordrar finns också. Då en order markeras som klar att hämta ut går ett SMS iväg till kunden. Funktionen går också att använda i restaurangmiljö där man tillagar maten på beställning för uthämtning över disk

Läs mer

Skidanläggning

Kösystem

Kösystemet Skibar Que är integrerat i kassasystemet och har stöd för 4 olika köer. Tillsammans med vårt kassasystem med integrerad uthyrning, order och aktivitetsfunktion innebär det att ni alltid kan betjäna en gästs alla ärenden i samma kö och undvika att gästen behöver stå i kö mer än en gång. Genom SMS-funktionen behöver inte kunden stå och vänta vid bildskärmen.

Läs mer

VAD INGÅR I BOOKCOMPLETE

BOENDE

Ett kraftfullt system för bokning av alla typer av boende. Läs mer

BUTIKSDATA

Det kompletta kassasystemet för butik med alla funktioner integrerade. Läs mer

SKIDUTHYRNINGSSYSTEM

Marknadens mest kompletta system för skiduthyrning. Läs mer

SKIDSKOLE/AKTIVETSBOKNING:

Bokning i realtid av skidskola och aktiviteter online via. Läs mer

BILJETTER/SKIPASS

Försäljning av entrébiljetter och/eller skipass. Läs mer

SKIBAR CRM

Dra nytta av kunddatabasen genom att skapa egna utskick via mail, SMS. Läs mer

KÖSYSTEMET SKIBAR QUE

Integrerat kösystem med olika köer ger möjlighet att betjäna .Läs mer

INTEGRERING

Integration mot andra system har varit ett genomgående. Läs mer

Våra Kunder