Allt du behöver för din verksamhet

BOOK COMPLETE

Aktivitetspark

Tillsammans med våra samarbetspartners har vi en komplett systemlösning för aktivitetsparker där vi hanterar allt från förköp av biljetter till kassahantering i cafeterian.

Aktivitetspark

Biljetter

Låt era gäster förköpa biljetterna online och få biljetten laddat till ett kort eller direkt in i mobilen. Sedan kan de gå direkt till ingången och öppna grinden utan några köer. Mindre kötid och mer aktiv tid i parken förbättrar deras kundupplevelse. Vår biljettförsäljning sker i samarbete med SKIDATA.

Aktivitetspark

Boende

VI erbjuder också ett smidigt system för bokning av boende, oavsett om det är boende i egen regi eller förmedlade boenden. Detta kan förstås bokas på samma bokning som biljetterna. Vårt system ger möjlighet till ökad beläggningsgrad i era boenden, även utanför parkens säsong, detta tack vare integrationerna till de världsomfattande bokningssiterna Booking.com och Airbnb. Vår bokning av boende sker i samarbete med Lodgify.

Läs mer

Njut av livet

Aktivitetspark

Butiksdata

Vi erbjuder ett komplett kassasystem för butik med fullständig lagerhantering och stöd för flera butiker. Givetvis godkänt av Skatteverket enligt Kassalagen. Genom våra tilläggsmoduler för uthyrning, aktivitet och order hanterar vi alla transaktioner i samma kvitto och betalning och då kan man också betjäna gästens alla ärenden i samma kö. Systemet har också stöd för användning i restaurang med försäljning över disk samt i livsmedelsbutik med t ex försäljning och lagerhantering av varor i lösvikt. Butiksdatasystemet är utvecklat i egen regi men vi samarbetar med Nets, Verifone och Swish för betallösningarna.

Läs mer

Aktivitetspark

Uthyrning

Om ni hanterar uthyrning av utrustning så har vi ett uthyrningssystem som är integrerat i både onlinebokningen och kassasystemet med fullständig hantering av hela processen from förbokning online till utlämning och återlämning. Du får full kontroll över din utrustning, både logistiskt och ekonomis

Läs mer

Aktivitetspark

Aktiviteter

För schemalagda och ledarledda aktiviteter som t ex guidade turer mm har vi ett bokningssystem som är integrerat både i onlinebokningen och i kassasystemet. All bokning sker i realtid mot samma utbud oavsett om det sker online eller över disk Vilket både minimerar risk för överbokning och ger bättre utnyttjande av personalresurser.

Aktivitetspark

Kösystem

Kösystemet Skibar Que är integrerat i kassasystemet och har stöd för 4 olika köer. Tillsammans med vårt kassasystem med integrerad uthyrning, order och aktivitetsfunktion innebär det att ni alltid kan betjäna en gästs alla ärenden i samma kö och undvika att gästen behöver stå i kö mer än en gång. Genom SMS-funktionen behöver inte kunden stå och vänta vid bildskärmen.

Läs mer