Allt du behöver för din verksamhet

BOOK COMPLETE

Cykeluthyrning

Vi erbjuder en anpassningsbar lösning för företag som vill erbjuda pålitlig cykeluthyrningstjänst. Vårt system hjälper till att hantera cyklar, uthyrningsstationer, betalningar och bokningar enkelt och effektivt.

Cykeluthyrning

Uthyrning

Vi erbjuder ett komplett system för cykeluthyrning. Det är integrerat både i onlinebokningen BookComplete och i butiksdatasystemet men kan också användas separat. Vårt uthyrningssystem passar lika bra för en downhillpark som för en uthyrning av standardcyklar i stadsmiljö. Genom vårt bokningssystem BookComplete kan du lugnt låta gästerna boka sina cyklar, systemet håller reda på vilka som är tillgängliga och inte. Systemet kan hantera flera utlämningsställen. Kontakta oss så visar vi gärna hur du kan förbättra din kundservice och förenkla din verksamhet.

Läs mer

Cykeluthyrning

Butiksdata

Vi erbjuder ett komplett kassasystem för butik med fullständig lagerhantering och stöd för flera butiker. Givetvis godkänt av Skatteverket enligt Kassalagen. Genom våra tilläggsmoduler för uthyrning, aktivitet och order hanterar vi alla transaktioner i samma kvitto och betalning och då kan man också betjäna gästens alla ärenden i samma kö. Systemet har också stöd för användning i restaurang med försäljning över disk samt i livsmedelsbutik med t ex försäljning och lagerhantering av varor i lösvikt. Butiksdatasystemet är utvecklat i egen regi men vi samarbetar med Nets, Verifone och Swish för betallösningarna.

Läs mer

Njut av livet

Cykeluthyrning

Orderhantering

En helt ny funktion för att kunna ge bättre service i skidverkstad eller cykelverkstad. Vid betalning söker programmet igenom varukorgen efter ordergrundande produkter och skapar automatiskt en order. Möjlighet att skapa obetalda ordrar finns också. Då en order markeras som klar att hämta ut går ett SMS iväg till kunden. Funktionen går också att använda i restaurangmiljö där man tillagar maten på beställning för uthämtning över disk

Läs mer

Cykeluthyrning

Aktivitet

Med hjälp av BookComplete och Skibar Aktivitetsbokning kan ni schemalägga ledarledda aktviteter som t ex cykelsightseeing, downhill/trialkurser och liknande. Gästerna bokar själva via BookComplete och ledaren har fullständig kontroll på schema och deltagare.

Läs mer