Allt du behöver för din verksamhet

BOOK COMPLETE

Skidshop

Vi är specialiserade på system för kassahantering, uthyrning, skidskolehantering och onlinebokning. Som virtuell assistent kan jag ge dig information om våra system.

Skidshop

Skiduthyrning

Marknadens ledande skiduthyrningssystem som är integrerat både i onlinebokningen och i kassasystemet. Systemet som vi utvecklat helt i egen regi har varit i drift sedan 2006 och har alla funktioner som en skiduthyrning behöver och är mycket lätt att använda. Helt integrerat i vårt kassasystem och nu också tillgängligt som en del i helhetslösningen Book Complete.

Läs mer

Skidshop

Butiksdata

Vi erbjuder ett komplett kassasystem för butik med fullständig lagerhantering och stöd för flera butiker. Givetvis godkänt av Skatteverket enligt Kassalagen. Genom våra tilläggsmoduler för uthyrning, aktivitet och order hanterar vi alla transaktioner i samma kvitto och betalning och då kan man också betjäna gästens alla ärenden i samma kö. Systemet har också stöd för användning i restaurang med försäljning över disk samt i livsmedelsbutik med t ex försäljning och lagerhantering av varor i lösvikt. Butiksdatasystemet är utvecklat i egen regi men vi samarbetar med Nets, Verifone och Swish för betallösningarna.

Läs mer

Skidshop

Skidskola/aktivitet

Ett mycket smidigt bokningssystem för skidskola och andra ledarledda aktiviteter i realtid. Integrerat både i kassasystemet och i nya bokningssystemet BookComplete där gästen bokar direkt mot samma utbud som kassör och personal använder för bokning av gäster. Tillgång till webbaserad schemafunktion för ledare och ansvarig. Skidskole och aktivitetsbokningen ör utvecklat helt i egen regi.

Läs mer

Skidshop

Orderhantering

En helt ny funktion för att kunna ge bättre service i skidverkstad eller cykelverkstad. Vid betalning söker programmet igenom varukorgen efter ordergrundande produkter och skapar automatiskt en order. Möjlighet att skapa obetalda ordrar finns också. Då en order markeras som klar att hämta ut går ett SMS iväg till kunden. Funktionen går också att använda i restaurangmiljö där man tillagar maten på beställning för uthämtning över disk

Läs mer

Skidshop

Kösystem

Kösystemet Skibar Que är integrerat i kassasystemet och har stöd för 4 olika köer. Tillsammans med vårt kassasystem med integrerad uthyrning, order och aktivitetsfunktion innebär det att ni alltid kan betjäna en gästs alla ärenden i samma kö och undvika att gästen behöver stå i kö mer än en gång. Genom SMS-funktionen behöver inte kunden stå och vänta vid bildskärmen.

Läs mer

Våra Kunder